vastgoedmanagement

€ 842,- per maand

Jonker Bolpoort te Leusden

Leusden, Utrecht De eengezinswoningen aan de Jonker Bolpoort te Leusden zijn centraal gelegen nabij winkelcentrum De Hamershof en de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht. De stad Amersfoort is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. De huurprijzen liggen tussen de € 842,00,- en € 915,00,-.
€ 839,- per maand

Zwanenburghof te Leusden

Leusden, Utrecht De eengezinswoningen aan de Zwanenburghof te Leusden zijn centraal gelegen nabij winkelcentrum De Hamershof en de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht. De stad Amersfoort is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. De huurprijzen liggen tussen de € 839,00,- en € 897,00,-.
€ 843,- per maand

Kuperssingel te Leusden

Leusden, Utrecht De eengezinswoningen aan de Kuperssignel te Leusden zijn centraal gelegen nabij winkelcentrum De Hamershof en de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht. De stad Amersfoort is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. De huurprijzen liggen tussen de € 843,00,- en € 900,00,-.
€ 855,- per maand

Watermolen te Leusden

Leusden, Utrecht Met enige regelmaat hebben wij eengezinswoningen beschikbaar aan de Watermolen te Leusden. De woningen zijn centraal gelegen nabij winkelcentrum De Hamershof en de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht. De stad Amersfoort is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. De huurprijzen liggen tussen de € 855,00,- en € 897,00,-.
€ 770,- per maand

Talmastraat te Maarssen

Maarssen, Utrecht Het complex bestaande uit 19 eengezinswoningen en 4 garages ligt aan de noordoostkant van Maarssen-dorp. De woningen zijn gebouwd in 1967. De Talmastraat zelf is een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. In de nabijheid van het complex bevindt zich een winkelcentrum. De huurprijzen liggen tussen de € 770,00,- en € 907,00,-.
€ 816,- per maand

Weezenhof te Nijmegen

Nijmegen, Gelderland regelmatig krijgen wij woningen aan de Weezenhof te Nijmegen beschikbaar. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod. De huurprijzen liggen tussen de € 816,00 en € 900,00 per maand.
€ 81,- per maand

Weezenhof te Nijmegen

Nijmegen, Gelderland Regelmatig hebben wij een aantal garageboxen beschikbaar aan de Weezenhof te Nijmegen. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 81,00. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
€ 503,- per maand

Epicurusstraat/ Diogonesstraat te Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland Met regelmaat te huur: betaalbare appartementen aan de Diogenesstraat en de Epicurusstraat te Rotterdam! De appartementen zijn gesitueerd nabij winkels, het treinstation Lombardijen en tram- en busverbindingen richting het centrum en Zuidplein. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.

Boeing Avenue

Schiphol-rijk, Noord-Holland Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol-Rijk worden op de 2e en 3e verdieping, met direct uitzicht op de dynamische Luchthaven Schiphol, diverse modern ingerichte, kleinschalige kantoorunits op flexibele basis tegen een ondernemersvriendelijke huurprijs aangeboden.
€ 750,- per maand

Mondriaanplein te Uden

Uden, Noord-Brabant Wij beheren midden in het gezellige centrum van Uden een appartementencomplex aan het Mondriaanplein. De appartementen zijn gelegen binnen een kleinschalig complex en beschikken over twee slaapkamers, een open keuken, een separaat toilet en een balkon.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
59 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*