vastgoedmanagement

€ 960,- per maand

Weidsteeg te Culemborg

Culemborg, Gelderland De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen ​​​​​​​€ 960,00 en € 1.035,00.
€ 950,- per maand

Willemslaan te Culemborg

Culemborg, Gelderland De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen € 950,00 en € 965,00.
€ 950,- per maand

Frisolaan te Culemborg

Culemborg, Gelderland De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen € 950,00 en € 1.000,00.
€ 850,- per maand

Pettelaarseweg te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant De woningen aan de Pettelaarseweg beschikken over 3 slaapkamers en een zolderverdieping welke geschikt is als bergruimte. Iedere woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De huurprijzen variëren tussen € 850,00 en € 980,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het separaat huren van een garagebox indien beschikbaar.
€ 870,- per maand

Handelstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant Met enige regelmaat hebben wij woningen aan de Handelstraat te Den Bosch beschikbaar. De huurprijzen variëren tussen € 870,00 en € 950,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het separaat huren van een garagebox (indien beschikbaar).
€ 850,- per maand

Haydnstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant Er zijn twee verschillende typen woningen, waar van de variatie in de m² (102 tot 106) is gelegen, aangezien een aantal van de woningen voorzien is van een erker. De huurprijzen variëren tussen € 850,00 en € 975,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het separaat huren van een garagebox indien beschikbaar.
€ 850,- per maand

Bachstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant De woningen aan de Bachstraat beschikken over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolderruimte welke bereikbaar is via een vlizotrap. Er bestaat de mogelijkheid tot het separaat huren van een garagebox (indien beschikbaar). De huurprijzen variëren tussen € 850,00 en € 980,00.
€ 91,- per maand

Pettelaarseweg te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant Met enige regelmaat hebben wij garageboxen beschikbaar aan de Pettelaarseweg te Den Bosch. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
€ 91,- per maand

Bachstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant Met enige regelmaat hebben wij garageboxen beschikbaar aan de Bachstraat te Den Bosch. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
€ 875,- per maand

Andreas Foxlaan te Den Dolder

Den Dolder, Utrecht Deze ruime eengezinswoningen met 3 slaapkamers en een zolderetage bevinden zich in de kern van Den Dolder, dichtbij het treinstation en diverse winkels en supermarkten. De woningen beschikken allen over een halfopen keuken, een berging aan de voorzijde en een tuin aan de achterzijde. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straatzijde. De huurprijzen liggen tussen de € 740,00,- en de € 1010,00,-.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
59 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*