vastgoedmanagement

€ 75,- per maand

Beekmanstraat te Dordrecht

Dordrecht, Zuid-Holland Met enige regelmaat hebben wij garageboxen beschikbaar aan de Beekmanstraat te Dordrecht voor de huurprijs van € 75,00 per maand. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
€ 785,- per maand

Le Sage ten Broeklaan te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De appartementen aan het stadswandelpark zijn gelegen in de wijk Den Elzent ten zuiden van het centrum van Eindhoven. De woningen genieten een A-locatie. U vindt de rust van het park, maar het gemak van de centrale ligging op loopafstand van het centrum en u begeeft zich binnen enkele minuten op de snelweg in vele richtingen. De huurprijzen liggen tussen de €785,00,- en € 880,00,-.

Le Sage ten Broekln

Eindhoven, Noord-Brabant
€ 850,- per maand

D' Hondecoeterstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan D'Hondecoeterstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00,-.
€ 850,- per maand

Dujardinstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen in de buurt ’t Zoom liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen aan de Dujardinstraat beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen variëren tussen € 850,00,- en € 950,00,-.
€ 850,- per maand

Hanedoesweg te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Hanedoesweg liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder.
€ 850,- per maand

Jan Sluytersweg te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Jan Sluytersweg liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00,-.
€ 850,- per maand

Marius Bauerstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Marius Bauerstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 970,00,-.
€ 850,- per maand

Spilmanstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Spilmanstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00.
€ 850,- per maand

Van Renesseweg te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Van Renesseweg liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00,-.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
59 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*