vastgoedmanagement

€ 81,- per maand

Poggenbeekstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant Met enige regelmaat hebben wij garageboxen beschikbaar aan de Poggenbeekstraat te Eindhoven, gelegen in het stadsdeel Stratum. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
€ 81,- per maand

Herman Kruyderstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant Met enige regelmaat hebben wij garageboxen beschikbaar aan de Herman Kruyderstraat te Eindhoven. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
€ 910,- per maand

Hinderdam te Gorinchem

Gorinchem, Zuid-Holland Huren op één van de mooiste plekken van Gorinchem! De woningen zijn gebouw in de "jaren 30" stijl. Deze woningen hebben een ruim perceel en liggen in de meest recente nieuwbouwwijk van Gorinchem. De wijk is kindvriendelijk met voorzieningen als winkels, het historische centrum, uitvalswegen, scholen op korte afstand. De huurprijzen liggen tussen de € 815,00 en € 1.007,00 per maand.
€ 830,- per maand

Gildelaan te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Gildelaan, liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De woningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer met een ligbad. De zolder is te bereiken met een vaste trap. De woningen beschikken over een tuin. Er zijn twee verschillende typen woningen. De huurprijzen liggen tussen de € 830,00 en € 930,00 per maand.
€ 848,- per maand

Kruisboog 8 t/m 12 te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Kruisboog liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 848,00 en € 908,00 per maand.
€ 785,- per maand

Het Juweel 49 t/m 53 te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan Het Juweel liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 785,00 en € 922,00 per maand.
€ 884,- per maand

Handboog 2 t/m 6 te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Handboog liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 884,00,- en € 917,00,-.
€ 750,- per maand

Engelmundusstraat te IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland Aan de Engelmundusstraat te IJmuiden verhuren wij 3-kamerappartementen. Wanneer u voor een appartement in aanmerking wenst te komen, kunt u contact met ons opnemen voor het meest recente huuraanbod. De appartementen zijn gesitueerd boven een winkelcentrum, nabij opstappunten voor het openbaar vervoer en nabij de A22 en de A9.
€ 750,- per maand

Kas Zegelstraat te IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland Aan de Kas Zegelstraat te IJmuiden verhuren wij 3-kamerappartementen. Wanneer u voor een appartement in aanmerking wenst te komen, kunt u contact met ons opnemen voor het meest recente huuraanbod. De appartementen zijn gesitueerd boven een winkelcentrum, nabij opstappunten voor het openbaar vervoer en nabij de A22 en de A9.
€ 80.000,- per jaar

Lange Nieuwstraat 735 te IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland De winkelruimte is gelegen in de haven- en badplaats IJmuiden is gelegen in de gemeente Velsen in de provincie Noord Holland. IJmuiden trekt jaarlijks vele toeristen vanwege het ruime aanbod van voorzieningen, bezienswaardigheden en de directe ligging aan het strand en de zee. De ligging en bereikbaarheid: De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van IJmuiden en omvat circa 986 m² bvo , waarvan 463 m² op de begane grond en 523 m² in de kelder.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
59 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*