vastgoedmanagement

27 Jan 2016 - Sweco Capital Consultants en Stichting Pensioenfonds voor de Media PNO verlengen overeenkomst portefeuillemanagement

Sweco Capital Consultants (SCC) en Stichting Pensioenfonds voor de Media PNO hebben het adviesmandaat voor het management van de vastgoedportefeuille verlengd. SCC adviseert het pensioenfonds de komende jaren over ruim € 500 miljoen aan niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingen.

SCC adviseert Stichting Pensioenfonds voor de Media PNO over beleid, implementatie en monitoring van hun vastgoedbeleggingen. Het pensioenfonds selecteert en investeert al jaren in samenwerking met SCC in vastgoed in Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Deze beleggingen hebben overwegend een langlopend karakter, bieden bescherming tegen inflatierisico en genereren een regelmatige cashflow.

Gedegen track record 
Jeroen van der Put, directeur Media Pensioen Diensten: “SCC heeft een gedegen track record, een innovatieve werkwijze en een dedicated team waarmee we al jaren samenwerken. Mede doordat we via SCC gebruikmaken van de internationale (technische) expertise van Sweco zijn wij nog beter in staat in control te zijn op al onze vastgoedbeleggingen en onderliggende fondsmanagers.”

Duurzaam rendement 
Erick van Koppen, senior Portfolio Manager bij SCC: “Wij zijn er trots op dat de relatie en het vertrouwen in ons bedrijf wordt bestendigd met deze overeenkomst. Zo werkt SCC mee aan een duurzaam rendement op de vastgoedportefeuille. Wij kijken dan ook uit naar het voortzetten van onze goede samenwerking.”

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*