vastgoedmanagement

3 Mei 2017 - H&M en Big Bazar naar voormalige V&D Struytse Hoeck te Hellevoetsluis

Winkelformules H&M en Big Bazar openen in de voormalige V&D in winkelcentrum Struytse Hoek te Hellevoetsluis deze zomer hun winkels. Ingenieursadviesbureau Sweco heeft namens verhuurder met beide partijen is een langjarige huurovereenkomst gesloten. Met H&M is een overeenkomst gesloten voor een winkel over twee lagen van circa 2.425 m2 oppervlakte. Big Bazar krijgt een entree naast de H&M met toegang tot de verdieping, in totaal huurt Big Bazar circa 980 m2.

Met het aantrekken van deze twee retailers is de voormalige V&D-locatie in Hellevoetsluis nagenoeg ingevuld. Voor de laatste unit van circa 184 m2 lopen reeds gesprekken. Met deze formules versterkt Hellevoetsluis haar regiofunctie.

 

Sweco voert het dagelijkse vastgoedbeheer voor een groot deel van dit winkelcentrum.

Rinus Griep, Vastgoedmanager Winkels: “Met de komst van H&M  voorzien we in een grote wens van de consument en onze klant. Tevens zijn we verheugd met de komst van Big Bazar, waarmee we een gat in de branchering voor een budgetwinkel vullen. Met deze twee retailers is er een goede sterke invulling gevonden voor de voormalige V&D.”

 

De verwachting is dat beide formules in de loop van de zomer haar deuren gaan openen.

Sweco bracht beide transacties tot stand namens verhuurder.

 

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*