vastgoedmanagement

23 Sep 2016 - Jeans Centre huurt in Hellevoetsluis, Kippie breidt uit

Met ingang van 1 oktober huurt landelijke jeansformule Jeans Centre circa 281 m2 winkelruimte in de passage van winkelcentrum de Struytse Hoeck te Hellevoetsluis. De Struytse Hoeck is het kernwinkelgebied van Hellevoetsluis. Hellevoetsluis heeft voor wat betreft het bedienen van consumenten een regionale functie. Met de komst van Jeans Centre wordt de positie van het winkelcentrum op het gebied van mode verder versterkt. Vastgoedadviseur CBRE bracht namens verhuurder de transactie tot stand.

Per 1 oktober is tevens overeenstemming bereikt met de winkelformule Kippie Grill & Maaltijdenwinkel voor uitbreiding van de bestaande winkel. De nieuwe winkel krijgt een oppervlakte van 116 m2. Met deze uitbreiding kunnen de winkel en het assortiment verder geoptimaliseerd worden. Sweco bracht de transactie tot stand namens de verhuurder.

Momenteel is er in de Struytse Hoeck nog een unit in de passage beschikbaar voor de verhuur. Deze unit omvat circa 250 m2.

Voor vragen of informatie naar aanleiding van dit bericht kan contact opgenomen worden met Rinus Griep, Vastgoedmanager Winkels. Tel. 088-336 36 86 of per e-mail rinus.griep@sweco.nl

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*