vastgoedmanagement

12 Jan 2018 - MN stelt Sweco als vastgoedbeheerder aan voor wijkwinkelcentra Parkwijk, Getsewoud en Boulevard Nesselande

MN heeft Sweco aangesteld als vastgoedbeheerder voor het commercieel, administratief en technisch beheer van wijkwinkelcentrum Parkwijk te Utrecht, Getsewoud te Nieuw Vennep en Boulevard Nesselande te Rotterdam. Christianne van der Velden, Vastgoedmanager winkels: “Deze winkelcentra zijn een mooie uitbreiding op de portefeuille van Sweco. We kijken uit naar de continuering van de prettige samenwerking met MN.” De drie centra hebben een totale oppervlakte van ruim 22.000 m² en kennen veelal landelijke retailers.

Sweco Vastgoedmanagement ontzorgt vastgoedeigenaren op commercieel, technisch, promotioneel en administratief gebied voor zowel commercieel als residentieel vastgoed. Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden van de toekomst. Met 14.500 medewerkers in Europa, bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is Europa’s grootste ingenieursadvies- en architectenbureau.

 

 

 

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*