vastgoedmanagement

€ 940,- per maand

Sprokenpad te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. De huurprijzen variëren tussen € 940,00 en € 1070,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren.
€ 670,- per maand

Gloriantstraat te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen aan de Gloriantstraat zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. De mogelijkheid bestaat om sepraat een garagebox te huren. De huurprijzen liggen tussen de € 670,00,- en € 691,00,-.
€ 950,- per maand

Paladijnenweg te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen aan de Paladijnenweg zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. Iedere woning beschikt over een voor- en achtertuin. Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren. De huurprijzen liggen tussen de € 950,00,- en € 1000,00,-.
€ 902,- per maand

Mariken van Nimwegenpad te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. Iedere woning beschikt over een voor- en achtertuin. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren. De huurprijzen liggen tussen de € 902,00,- en € 1000,00,-.
€ 935,- per maand

Egidiushof te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen aan de Egidiushof te Amersfoort zijn centraal gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Amersfoort. De mogelijkheid bestaat om separaat een garagebox te huren aan het nabijgelegen Damietplein, Florentijnplein of aan het Florisplein. De huurprijzen liggen tussen de € 935,00,- en € 1008,00,- .
€ 880,- per maand

Balladelaan te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen aan de Balladelaan zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. Iedere woning beschikt over een voor- en achtertuin. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren. De huurprijzen liggen tussen de € 940,00,- en € 1010,00,-.
€ 652,- per maand

Griseldishof te Amersfoort

Amersfoort, Utrecht De eengezinswoningen zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren. De huurprijzen liggen tussen de € 652,00,- en € 725,00,-.
€ 960,- per maand

Weidsteeg te Culemborg

Culemborg, Gelderland De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen ​​​​​​​€ 960,00 en € 1.035,00.
€ 950,- per maand

Willemslaan te Culemborg

Culemborg, Gelderland De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen € 950,00 en € 965,00.
€ 950,- per maand

Frisolaan te Culemborg

Culemborg, Gelderland De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen € 950,00 en € 1.000,00.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
€ 503,-
€ 1.170,-
min € 503,-
max € 1170,-
45 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*