vastgoedmanagement

Schildwacht en Kapitein

Schildwacht, Gorinchem

Het project omvat 46 eengezinswoningen en is gelegen in de goed gesitueerde nieuwbouwwijk “Hoog Dalem” te Gorinchem.
De wijk “Hoog Dalem” is de uitbreidingslocatie van Gorinchem aan de Oostzijde van de stad.

Hoog Dalem is ideaal gelegen. De nieuwe wijk ligt mooi in het groen, aan de rand van het mooie buitengebied ten zuidoosten van Gorinchem. De andere twee zijdes van Hoog Dalem worden begrensd door de Spijksesteeg en de Griendweg. Scholen, kinderdagverblijf, winkels en zorgverzieningen liggen op loop- en fietsafstand. In de gezellige historische binnenstad van Gorinchem bent u al na 10 minuten fietsen of een kwartiertje met de bus. En gaat u verder weg? De snelweg ligt op een paar minuten rijden. Ook bent u binnen 20 minuten op het station, waar elk kwartier een trein vertrekt.


De 46 huurwoningenzijn gelegen aan de Kapitein 73 t/m 85 (oneven) en Schildwacht 20 t/m 96 (even).


De woningen zijn voorzien van een complete keuken met koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met mengkraan en een vaatwasser. De tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar het terras. Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en een badkamer die geheel betegeld is, verder heeft deze een douche, wastafel, ligbad en een toilet. De ruime zolderverdieping heeft de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats voor de c.v.-ketel en zonnepanelen.

In de achtertuin staat een ruime houten berging.

Heb je interesse in deze woning of een andere woning in deze wijk? Neem dan contact op met ons kantoor, wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor de Bilt op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Gorinchem
Adres
Schildwacht
Postcode
4208 AL

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 970,- per maand

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2017

Services

Services

Duurzaamheid

Samengevat

Aan de Schildwacht en Kapitein in Gorinchem hebben wij 46 eengezinswoningen in beheer. De woningen zijn gelegen in de goed gesitueerde nieuwbouwwijk “Hoog Dalem” te Gorinchem. De wijk “Hoog Dalem” is de uitbreidingslocatie van Gorinchem aan de Oostzijde van de stad. De huurprijzen van deze eengezinswoningen liggen tussen de € 970,00 en € 1065,00 per maand.

Huurprijs

  • € 970,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*