vastgoedmanagement

Het Juweel 49 t/m 53 te Hilvarenbeek

Het Juweel, Hilvarenbeek

De eengezinswoningen aan Het Juweel liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. 

De woningen beschikken over een entreehal, een toilet, een woonkamer en een half open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. De zolder is te bereiken met een vaste trap. De woningen beschikken over een tuin. 

Bij type A is de keuken naast de entreehal gelegen aan de voorzijde van de woning. Dit type heeft een brede woonkamer, die op de tuin uitkijkt. Op de eerste verdieping is de badkamer op de straatkant gericht.

Bij type B is de keuken aan de achterzijde van de woning gelegen, waardoor niet alleen de woonkamer, maar ook de keuken op de tuin uitkijkt. De woonkamer is smaller, maar langer dan de woonkamer van type A. Op de eerste verdieping is de badkamer op de tuin gericht.

De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging.

Inschrijfvoorwaarden:
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in De Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor De Bilt op telefoonnummer 088 336 36 46.

Omschrijving

Plaats
Hilvarenbeek
Adres
Het Juweel
Postcode
5081 XN

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 870,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1984
Oppervlakte
110 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
D

Samengevat

De eengezinswoningen aan Het Juweel liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 870,00 en € 960,00 per maand.

Huurprijs

  • € 870,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*