vastgoedmanagement

Willemslaan te Culemborg

Willemslaan, Culemborg

De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen  € 885,00 en € 900,00.

U komt binnen in de hal, waar zich de meterkast, het toilet en de trapopgang bevinden. Vanuit de hal komt u direct in de woonkamer met een luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelvriescombinatie, gaskookplaat met schouw, vaatwasser en combimagnetron) aan de voorzijde. 
In de woning is een trapkast aanwezig. Via 2 openklappende deuren heeft u toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping ligt een overloop, met toegang tot drie royale slaapkamers: één gelegen aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De badkamers zijn uitgevoerd met bad, douche en enkele wastafel en een toilet. De badkamer ligt eveneens aan de voorzijde.

De zolder is een grote open ruimte met een afgesloten installatieruimte voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger. Hier hangt ook de CV-ketel en de unit voor het mechanisch ventilatiesysteem. Een aantal type woningen hebben een vierde slaapkamer op zolder. 
Bij de type woningen waar dit niet standaard aanwezig is, is er wel de mogelijkheid om dit zelf te creëren. Hiervoor moet u wel toestemming krijgen ons als beheerder van het project.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Culemborg
Adres
Willemslaan
Postcode
4101 JM

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 950,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2014
Oppervlakte
125 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Samengevat

De woningen zijn gelegen in een ruim opzette kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen en het stadscentrum van Culemborg. Ook het station ligt op korte afstand en u zit binnen enkele minuten op de snelweg naar de grotere steden Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De huurprijzen variëren tussen € 950,00 en € 965,00.

Huurprijs

  • € 950,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3646 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*