vastgoedmanagement

Theo van Rijenlaan te Zaltbommel

Theo van Rijenlaan, Zaltbommel

Het complex bestaat uit 38 huurwoningen, bestaande uit ruime tussen- en hoekwoningen. Het project bestaat uit 5 woningblokken met voldoende parkeergelegenheid. De eengezinswoningen zijn uitgevoerd met vloerverwarming, luxe keuken en sanitair. Het plan ligt direct aan het parkeiland met water, groen en speelmogelijkheden voor kinderen. Een kindvriendelijke woonbuurt op een ideale plek; vlakbij NS-station, rijksweg A2, diverse scholen en winkelvoorzieningen!

Binnen het project zijn 5 type woningen; tussenwoningen, hoekwoningen, tussenwoningen met dakkapel, tussenwoningen met dakuitbouw en hoekwoningen met gedraaide kap. De woonoppervlaktes variëren vanaf 118 t/m 128 = GBO m2.

Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren, trapkast en open keuken aan de voorzijde met luxe L-vormig keukenblok voorzien van inbouwapparatuur (koel-/vriescombinatie, combi-magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser).

1e Verdieping: de overloop biedt toegang tot drie slaapkamers; twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde. De badkamer ligt aan de voorzijde en wordt compleet ingericht met aparte douche, ligbad, zwevend toilet en wastafel.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolder met HR c.v.-combiketel en witgoedaansluitingen.
19 woningen worden voorzien van een 4e slaapkamer in combinatie met een was-/stookruimte (woningen met dakkapel en dakuitbouw). Alle tussenwoningen en hoekwoningen met een zadeldak, tenzij voorzien van een dakkapel, worden voorzien van een dakraam. Woningen met een gedraaide kap krijgen geen dakraam.

De huurprijzen liggen tussen de € 970,00 en € 1.080,00 per maand.

Heeft u interesse in deze woningen? Neem dan contact op met ons kantoor, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Inschrijfvoorwaarden:
Deze woning is te huur voor een periode van minimaal 1 jaar. Inkomenseis: Het bruto maandinkomen dient minimaal 3,75 keer de (kale)maandhuur te zijn en je beschikt over een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het inkomen van je partner mag voor 75% worden meegeteld.


 

 

Omschrijving

Plaats
Zaltbommel
Adres
Theo van Rijenlaan
Postcode
5302 TC

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 970,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2015
Oppervlakte
120 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Samengevat

Het complex bestaat uit 38 huurwoningen, bestaande uit ruime tussen- en hoekwoningen. De eengezinswoningen zijn uitgevoerd met vloerverwarming, luxe keuken en sanitair. De woningen zijn gesitueerd in een kindvriendelijke woonbuurt op een ideale plek; vlakbij NS-station, rijksweg A2, diverse scholen en winkelvoorzieningen! De huurprijzen liggen tussen de € 970,00 en € 1.080,00 per maand.

Huurprijs

  • € 970,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*