vastgoedmanagement

Hinderdam te Gorinchem

Hinderdam, Gorinchem

De woningen zijn gebouw  in de "jaren 30" stijl. Deze woningen hebben een ruim perceel en liggen in de meest recente nieuwbouwwijk van Gorinchem. De wijk is kindvriendelijk met voorzieningen als winkels, het historische centrum, uitvalswegen, scholen op korte afstand.

De woningen zijn voorzien van een complete keuken met koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met mengkraan en een vaatwasser. De tuingerichte woonkamer he9eft een schuifpui naar het terras. Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en een badkamer die geheel betegeld is, verder heeft deze een douche, wastafel, ligbad en een toilet. De ruime zolderverdieping heeft de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats voor de c.v.-ketel.

In de achtertuin staat een ruime houten berging.

Heb je interesse in deze woning of een andere woning in deze wijk? Neem dan contact op met ons kantoor, wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor de Bilt op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Gorinchem
Adres
Hinderdam
Postcode
4208 BP

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 900,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Oppervlakte
125 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Samengevat

Huren op één van de mooiste plekken van Gorinchem! De woningen zijn gebouw in de "jaren 30" stijl. Deze woningen hebben een ruim perceel en liggen in de meest recente nieuwbouwwijk van Gorinchem. De wijk is kindvriendelijk met voorzieningen als winkels, het historische centrum, uitvalswegen, scholen op korte afstand. De huurprijzen liggen tussen de € 900,00 en € 1.115,00 per maand.

Huurprijs

  • € 900,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*