vastgoedmanagement

Jip en Jannekelaan eengezinswoningen

Jip en Jannekelaan , Zaltbommel

Aan de Oostzijde van het fraaie parkeiland in de nieuwe woonwijk 'De Waluwe' zijn 28 eengezinswoningen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 2 blokken bestaande uit eengezinswoningen en appartementen, 14 eengezinswoningen bevinden zich in Blok A en 14 eengezinswoningen in Blok B.
De eengezinswoningen zijn energiezuinig gebouwd en zijn allen voorzien van zonnepanelen.
De eengezinswoningen hebben een eigen CV ketel en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Op de zolder is een radiator aanwezig.

Project de Vaan bestaat uit 4 verschillende typen. 
Het verschil zit in de zolder
Type A  - open zolder zonder raam                    GBO 103 m2
Type B  - open zolder met kleine dakkapel        GBO 103,5 m2
Type C  - open zolder met grote dakkapel         GBO 104 m2
Type D  - open zolder met een gedraaide kap   GBO 105 m2

Globale indeling:

Begane grond: 
Hal voorzien van een zwevend toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met trapkast en open keuken aan de voorzijde. 
De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetronoven, gaskookplaat en afzuigkap.

1e Verdieping: 
Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer.
De badkamer is voorzien van een douchehoek met glazenwand, zwevend toilet en wastafel met spiegel en planchet.

2e Verdieping: 
Open zolder. 
De mogelijkheid is aanwezig om deze verdieping zelf in te delen met een overloop en slaapkamer.
Voor uitvoering van deze werkzaamheden dient u wel goedkeuring aan te vragen bij Sweco Vastgoedmanagement B.V.

Ligging:

De Waluwe is een eigentijdse en complete woonwijk met een ruime variatie aan woningsoorten. Het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand evenals het NS-treinstation.

Omgeving
Zaltbommel (ruim 12.400 inwoners) ligt in de Bommelerwaard in de provincie Gelderland. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland biedt deze oude stad goede woon- en werkmogelijkheden, voorzieningen en ontspanning. De rust van het buitengebied en de centrumfunctie maken deze gemeente tot een compleet en zeer afwisselend geheel. Het is dan ook uitstekend wonen in Zaltbommel.

Zaltbommel beschikt over een ruim opleidingsaanbod. Naast het basisonderwijs zijn diverse vormen van voortgezet en buitengewoon onderwijs aanwezig. In de binnenstad vind je allerlei winkels. Zaltbommel is een levendige vestingstad met zijn mooie gevels, oude stads-wallen en de beroemde Bommelse Toren van de Sint Maartenskerk. En daarnaast het rustige buitengebied met zijn rivierdijken en karakteristieke dorpen.

Dankzij de nabijheid van de rijkswegen A15 en A2 ligt Zaltbommel heel centraal. Er zijn uitstekende verbindingen richting noord/zuid (Utrecht - Den Bosch) en oost/west (Arnhem/Nijmegen - Rotterdam). 
Hetzelfde geldt voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer. Het NS-station Zaltbommel ligt aan het spoor naar Utrecht en Den Bosch. Verder zijn er buurtbussen en een regiotaxi. En veerdiensten over de Waal en de Maas.

Heeft u interesse in deze eengezinswoningen? Neem dan contact op met ons kantoor, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Deze appartementen zijn te huur voor een periode van minimaal 1 jaar. Inkomenseis: Het bruto maandinkomen dient minimaal 3,75 keer de (kale)maandhuur te zijn en je beschikt over een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het inkomen van je partner mag voor 75% worden meegeteld.

Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verhuur via telefoonnummer 088-336 36 36.

Ons inschrijfformulier kunt u direct downloaden door op de button ''inschrijfformulier woningen downloaden'' te klikken

Omschrijving

Plaats
Zaltbommel
Adres
Jip en Jannekelaan
Postcode
5302 TJ

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 860,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2017
Oppervlakte
104 m2

Services

Services

Duurzaamheid

Samengevat

Aan de Oostzijde van het fraaie parkeiland in de nieuwe woonwijk 'De Waluwe' zijn 28 eengezinswoningen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 2 blokken bestaande uit eengezinswoningen en appartementen, 14 eengezinswoningen bevinden zich in Blok A en 14 eengezinswoningen in Blok B. De eengezinswoningen worden energiezuinig gebouwd en zijn allen voorzien van zonnepanelen. De eengezinswoningen hebben een eigen CV ketel en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Op de zolder is een radiator aanwezig. De huurprijzen liggen tussen de € 860,00 en € 905,00 per maand.

Huurprijs

  • € 860,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*