vastgoedmanagement

Mondriaanplein te Uden

Mondriaanplein, Uden

Wij beheren midden in het gezellige centrum van Uden een appartementencomplex aan het Mondriaanplein

De appartementen zijn gelegen binnen een kleinschalig appartementencomplex en beschikken over twee slaapkamers, een open keuken, een separaat toilet en een balkon.

Het complex bevindt zich op korte loopafstand van het stadscentrum en de winkels en zijn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Inschrijfvoorwaarden:
Om een appartement aan het Mondriaanplein te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal vier keer de (kale) maandhuur te bedragen. Het bruto maandinkomen van een evt. tweede inkomen mag hierbij voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken (dit formulier vindt u aan de rechterzijde van dit blad) of telefonisch contact opnemen met ons kantoor in de Bilt op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Uden
Adres
Mondriaanplein 29 t/m 51
Postcode
5401 HX

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 765,- per maand
Servicekosten
€ 45,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1987
Oppervlakte
80 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
C

Samengevat

Wij beheren midden in het gezellige centrum van Uden een appartementencomplex aan het Mondriaanplein. De appartementen zijn gelegen binnen een kleinschalig complex en beschikken over twee slaapkamers, een open keuken, een separaat toilet en een balkon.

Huurprijs

  • € 765,- per maand
  • Service kosten
    € 45,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*