vastgoedmanagement

Laan van Chartroise en Tomaatstraat

Laan van Chartroise/Tomaatstraat, Utrecht

In het Fruitkwartier van de opkomende wijk Ondiep, op zo'n 10 minuten fietsafstand van de Utrechtse binnenstad en op steenworp afstand van de levendige winkelstraat Amsterdamsestraatweg zijn 36 vrije sector appartementen voor de verhuur gerealiseerd, bestaande uit 34 appartementen met 2 slaapkamers, 1 appartement met 3 slaapkamers en 1 maisonnette met 3 slaapkamers.

De appartementen zijn uitgevoerd met vloerverwarming, luxe keuken en sanitair.
Het complex beschikt over een afgesloten binnenparkeerterrein.

De 36 appartementen zijn gelegen aan de Laan van Chartroise 117 t/m 181 (oneven) en de Tomaatstraat 48 en 50.

Binnen het project zijn 12 type appartementen; 3 kamer appartementen begane grond met tuin, 3 kamer appartementen etage met balkon, 4 kamer appartement etage met balkon, 4 kamer maisonnette begane grond/1e etage met tuin. De woonoppervlaktes variëren vanaf 53 t/m 125 = GBO m2.

In de bergruimte zijn de aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger aanwezig. Ook de WTW installatie bevindt zich in deze bergruimte.

De woningen zijn allen aangesloten op de stadsverwarming en zijn voorzien van een afleverset. Ook het warm tapwater wordt op deze manier opgewekt middels de warmtewisselaar (CW5).

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming behoudens de badkamer waar radiator is geplaatst.

De appartementen zijn allen voorzien van een WTW installatie. De bediening van de ventilatie-unit zit in de keuken en badkamer.

De keukens zijn voorzien van een koelkast met vriesvak, multifunctionele oven met magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en wandafzuigkap.
De 4 kamer appartementen (type D3 en H) zijn voorzien van een koel-/vriescombinatie in plaats van een koelkast met vriesvak.

In de toiletruimte vindt u een vrij hangend toilet, compleet met fontein en wand- en vloertegelwerk.

De badkamers van de types A, B1, B2 en C zijn voorzien van een douchehoek met hardglazen deur en thermostatische mengkraan en dubbele wastafel.
Type D2 is voorzien van een douche met hardglazen deur en thermostatische mengkraan en enkele wastafel.
De overige types zijn voorzien van een bad met thermostatisch mengkraan, douchehoek met hardglazen deur en thermostatische mengkraan en enkele wastafel.

De minimale huur periode is minimaal 1 jaar. Inkomenseis: Het bruto maandinkomen dient minimaal 3,75 keer de (kale)maandhuur te zijn en je beschikt over een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het inkomen van je partner mag voor 75% worden meegeteld.

Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verhuur via telefoonnummer 088-336 36 36.
 

Omschrijving

Plaats
Utrecht
Adres
Laan van Chartroise/Tomaatstraat
Postcode
3552 GC

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 865,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2017
Oppervlakte
72 m2

Services

Services

DuurzaamheidSamengevat

In het Fruitkwartier van de wijk Ondiep, op zo'n 10 minuten fietsafstand van de Utrechtse binnenstad en op steenworp afstand van de levendige winkelstraat Amsterdamsestraatweg hebben wij 36 vrije sector appartementen in beheer, bestaande uit 34 appartementen met 2 slaapkamers, 1 appartement met 3 slaapkamers en 1 maisonnette met 3 slaapkamers. De appartementen zijn uitgevoerd met vloerverwarming, luxe keuken en sanitair. De huurprijzen liggen tussen de € 865,00,- en € 1225,00,-.

Huurprijs

  • € 865,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*