vastgoedmanagement

Jip en Jannekelaan appartementen

Jip en Jannekelaan , Zaltbommel

Aan de Oostzijde van het fraaie parkeiland in de woonwijk 'De Waluwe' zijn 18 appartementen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 2 blokken bestaande uit eengezinswoningen en appartementen, 9 appartementen bevinden zich in Blok A en 9 appartementen in Blok B en bestaan uit 3 woonlagen.

 De appartementen zijn allen energiezuinig gebouwd en zijn voorzien van zonnepanelen.

De appartementen hebben een eigen CV ketel en de ruimtes worden verwarmd door middel van vloerverwarming.

 De appartementen zijn bereikbaar via een afgesloten algemeen trappenhuis. Er is geen lift aanwezig.

De appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie.

De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Er zijn 6 appartementen van circa 54 m2 met een woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer, 6 appartementen van circa 67 m2 met een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers en 
6 appartementen van circa 78 m2 met een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers.

De appartementen op de begane grond (Type L1, M1 en R1) beschikken over een achtertuin.

De appartementen op de 2e verdieping (Type L3 en R3) beschikken over een zolder welke via een vlizotrap te betreden is.

De keukens zijn voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetronoven en koelkast met vriesvak.

Ligging: 

De Waluwe is een eigentijdse en complete woonwijk met een ruime variatie aan woningsoorten. Het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand evenals het NS-treinstation.

Omgeving: 

Zaltbommel (ruim 12.400 inwoners) ligt in de Bommelerwaard in de provincie Gelderland. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland biedt deze oude stad goede woon- en werkmogelijkheden, voorzieningen en ontspanning. De rust van het buitengebied en de centrumfunctie maken deze gemeente tot een compleet en zeer afwisselend geheel. Het is dan ook uitstekend wonen in Zaltbommel. 

Zaltbommel beschikt over een ruim opleidingsaanbod. Naast het basisonderwijs zijn diverse vormen van voortgezet en buitengewoon onderwijs aanwezig. In de binnenstad vind je allerlei winkels. Zaltbommel is een levendige vestingstad met zijn mooie gevels, oude stadswallen en de beroemde Bommelse Toren van de Sint Maartenskerk. En daarnaast het rustige buitengebied met zijn rivierdijken en karakteristieke dorpen. 

Dankzij de nabijheid van de rijkswegen A15 en A2 ligt Zaltbommel heel centraal. Er zijn uitstekende verbindingen richting noord/zuid (Utrecht - Den Bosch) en oost/west (Arnhem/Nijmegen - Rotterdam). 
Hetzelfde geldt voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer. Het NS-station Zaltbommel ligt aan het spoor naar Utrecht en Den Bosch. Verder zijn er buurtbussen en een regiotaxi. En veerdiensten over de Waal en de Maas.

Heeft u interesse in deze appartementen? Neem dan contact op met ons kantoor, wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Voor deze appartementen dient u een bruto maandinkomen te hebben van minimaal 3,75 x de kale huurprijs. Het inkomen van de partner wordt voor 75% meegerekend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verhuur via telefoonnummer 088-3363636. 

Ons inschrijfformulier kunt u direct downloaden door op de button "inschrijfformulier woningen downloaden'' te klikken

Omschrijving

Plaats
Zaltbommel
Adres
Jip en Jannekelaan
Postcode
5302 TJ

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 755,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Oppervlakte
60 m2

Services

Services

DuurzaamheidSamengevat

Aan de Oostzijde van het fraaie parkeiland in de nieuwe woonwijk 'De Waluwe' zijn 18 appartementen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 2 blokken bestaande uit eengezinswoningen en appartementen, 9 appartementen bevinden zich in Blok A en 9 appartementen in Blok B en bestaan uit 3 woonlagen. De appartementen zijn allen energiezuinig gebouwd en worden voorzien van zonnepanelen. De appartementen hebben een eigen CV ketel en de ruimtes worden verwarmd door middel van vloerverwarming. De appartementen zijn bereikbaar via een afgesloten algemeen trappenhuis. Er is geen lift aanwezig. De appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. De huurprijzen liggen tussen de € 755,00 en € 820,00 per maand.

Huurprijs

  • € 755,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*