vastgoedmanagement

Zwanenburghof te Leusden

Zwanenburghof, Leusden

De eengezinswoningen aan de Zwanenburghof te Leusden zijn centraal gelegen nabij winkelcentrum De Hamershof en de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht. De stad Amersfoort is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.

De woningen beschikken op de begane grond over een entree, een toilet, een woonkamer en een keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop drie slaapkamers, een badkamer en een toilet. Op de tweede verdieping is een zolderverdieping bestaande uit een voorzolder, waar de cv-ketel geplaatst is, en een slaapkamer.

Iedere woning beschikt over een voor- en achtertuin.

Inschrijfvoorwaarden:
De inkomensnorm is dat het bruto maandinkomen 3.75 x de kale huurprijs dient te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend.
De minimale contractduur bedraagt 12 maanden.Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken, welke u kunt downloaden op deze website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Leusden
Adres
Zwanenburghof
Postcode
3833 ZH

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 839,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1985
Oppervlakte
123 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Samengevat

De eengezinswoningen aan de Zwanenburghof te Leusden zijn centraal gelegen nabij winkelcentrum De Hamershof en de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht. De stad Amersfoort is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. De huurprijzen liggen tussen de € 839,00,- en € 897,00,-.

Huurprijs

  • € 839,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*