vastgoedmanagement

Epicurusstraat/ Diogonesstraat te Rotterdam

Epicurusstraat, Rotterdam

Met regelmaat te huur:  betaalbare appartementen aan de Diogenesstraat en de Epicurusstraat te Rotterdam! 

De appartementen zijn gesitueerd nabij winkels, het treinstation Lombardijen en tram- en busverbindingen richting het centrum en Zuidplein. 

Inschrijfvoorwaarden:
De inkomensnorm is dat het bruto maandinkomen 4 x de kale huurprijs dient te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. 
De minimale contractduur is één jaar. Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken (dit formulier vindt u aan de rechterzijde van dit blad) of telefonisch contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Rotterdam
Adres
Epicurusstraat
Postcode
3076 NG

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 515,- per maand
Servicekosten
€ 112,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1963
Oppervlakte
60 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
F/G

Samengevat

Met regelmaat te huur: betaalbare appartementen aan de Diogenesstraat en de Epicurusstraat te Rotterdam! De appartementen zijn gesitueerd nabij winkels, het treinstation Lombardijen en tram- en busverbindingen richting het centrum en Zuidplein. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.

Huurprijs

  • € 515,- per maand
  • Service kosten
    € 112,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*