vastgoedmanagement

Weezenhof te Nijmegen

Weezenhof, Nijmegen

De woningen hebben één verdieping met een plat dak. De woningen beschikken over een entreehal, een toilet, een wooneetkamer, een keuken en een berging op de begane grond. De berging steekt uit in de voortuin en is zowel via binnen als buiten toegankelijk. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een bergkast en een badkamer, allen toegankelijk vanaf de overloop. Ook beschikken de woningen over een eigen tuin.

De mogelijkheid bestaat om apart van de woning een garage te huren.
 

Inschrijfvoorwaarden:
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

U kunt zich direct bij ons inschrijven door ons inschrijfformulier te downloaden via de button "Kosteloos inschrijven" aan de rechterzijde van deze pagina. 

 

Omschrijving

Plaats
Nijmegen
Adres
Weezenhof
Postcode
6536 CA

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 900,- per maand
Servicekosten
€ 13,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1971
Oppervlakte
120 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
D

Samengevat

regelmatig krijgen wij woningen aan de Weezenhof te Nijmegen beschikbaar. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod. De huurprijzen liggen tussen de € 900,00 en € 925,00 per maand.

Huurprijs

  • € 900,- per maand
  • Service kosten
    € 13,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*