vastgoedmanagement

€ 850,- per maand

Pettelaarseweg te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant De woningen aan de Pettelaarseweg beschikken over 3 slaapkamers en een zolderverdieping welke geschikt is als bergruimte. Iedere woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De huurprijzen variëren tussen € 850,00 en € 980,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het separaat huren van een garagebox indien beschikbaar.
€ 870,- per maand

Handelstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant Met enige regelmaat hebben wij woningen aan de Handelstraat te Den Bosch beschikbaar. De huurprijzen variëren tussen € 870,00 en € 950,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het separaat huren van een garagebox (indien beschikbaar).
€ 850,- per maand

Haydnstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant Er zijn twee verschillende typen woningen, waar van de variatie in de m² (102 tot 106) is gelegen, aangezien een aantal van de woningen voorzien is van een erker. De huurprijzen variëren tussen € 850,00 en € 975,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het separaat huren van een garagebox indien beschikbaar.
€ 850,- per maand

Bachstraat te Den Bosch

Den Bosch, Noord-Brabant De woningen aan de Bachstraat beschikken over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolderruimte welke bereikbaar is via een vlizotrap. Er bestaat de mogelijkheid tot het separaat huren van een garagebox (indien beschikbaar). De huurprijzen variëren tussen € 850,00 en € 980,00.
€ 875,- per maand

Andreas Foxlaan te Den Dolder

Den Dolder, Utrecht Deze ruime eengezinswoningen met 3 slaapkamers en een zolderetage bevinden zich in de kern van Den Dolder, dichtbij het treinstation en diverse winkels en supermarkten. De woningen beschikken allen over een halfopen keuken, een berging aan de voorzijde en een tuin aan de achterzijde. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straatzijde. De huurprijzen liggen tussen de € 740,00,- en de € 1010,00,-.
€ 785,- per maand

Le Sage ten Broeklaan te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De appartementen aan het stadswandelpark zijn gelegen in de wijk Den Elzent ten zuiden van het centrum van Eindhoven. De woningen genieten een A-locatie. U vindt de rust van het park, maar het gemak van de centrale ligging op loopafstand van het centrum en u begeeft zich binnen enkele minuten op de snelweg in vele richtingen. De huurprijzen liggen tussen de €785,00,- en € 880,00,-.
€ 850,- per maand

D' Hondecoeterstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan D'Hondecoeterstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00,-.
€ 850,- per maand

Dujardinstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen in de buurt ’t Zoom liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen aan de Dujardinstraat beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen variëren tussen € 850,00,- en € 950,00,-.
€ 850,- per maand

Hanedoesweg te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Hanedoesweg liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder.
€ 850,- per maand

Jan Sluytersweg te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Jan Sluytersweg liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00,-.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
€ 503,-
€ 1.170,-
min € 503,-
max € 1170,-
45 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*