vastgoedmanagement

€ 850,- per maand

Marius Bauerstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Marius Bauerstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 970,00,-.
€ 850,- per maand

Spilmanstraat te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Spilmanstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00.
€ 850,- per maand

Van Renesseweg te Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Van Renesseweg liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 850,00,- en € 950,00,-.
€ 910,- per maand

Hinderdam te Gorinchem

Gorinchem, Zuid-Holland Huren op één van de mooiste plekken van Gorinchem! De woningen zijn gebouw in de "jaren 30" stijl. Deze woningen hebben een ruim perceel en liggen in de meest recente nieuwbouwwijk van Gorinchem. De wijk is kindvriendelijk met voorzieningen als winkels, het historische centrum, uitvalswegen, scholen op korte afstand. De huurprijzen liggen tussen de € 815,00 en € 1.007,00 per maand.
€ 830,- per maand

Gildelaan te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Gildelaan, liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De woningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer met een ligbad. De zolder is te bereiken met een vaste trap. De woningen beschikken over een tuin. Er zijn twee verschillende typen woningen. De huurprijzen liggen tussen de € 830,00 en € 930,00 per maand.
€ 848,- per maand

Kruisboog 8 t/m 12 te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Kruisboog liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 848,00 en € 908,00 per maand.
€ 785,- per maand

Het Juweel 49 t/m 53 te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan Het Juweel liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 785,00 en € 922,00 per maand.
€ 884,- per maand

Handboog 2 t/m 6 te Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, Noord-Brabant De eengezinswoningen aan de Handboog liggen in het noorden van Hilvarenbeek. De woningen zijn in het begin van de jaren tachtig gebouwd. De meeste woningen hebben een garage (16 m2) naast of achter de woning en deze worden gezamenlijk verhuurd. De overige woningen hebben een berging. Enkele woningen hebben een garage en berging. De huurprijzen liggen tussen de € 884,00,- en € 917,00,-.
€ 750,- per maand

Engelmundusstraat te IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland Aan de Engelmundusstraat te IJmuiden verhuren wij 3-kamerappartementen. Wanneer u voor een appartement in aanmerking wenst te komen, kunt u contact met ons opnemen voor het meest recente huuraanbod. De appartementen zijn gesitueerd boven een winkelcentrum, nabij opstappunten voor het openbaar vervoer en nabij de A22 en de A9.
€ 750,- per maand

Kas Zegelstraat te IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland Aan de Kas Zegelstraat te IJmuiden verhuren wij 3-kamerappartementen. Wanneer u voor een appartement in aanmerking wenst te komen, kunt u contact met ons opnemen voor het meest recente huuraanbod. De appartementen zijn gesitueerd boven een winkelcentrum, nabij opstappunten voor het openbaar vervoer en nabij de A22 en de A9.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
€ 503,-
€ 1.170,-
min € 503,-
max € 1170,-
45 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*