vastgoedmanagement

Boeing Avenue

Boeing Avenue, Schiphol-rijk

In de huidige markt zijn veel ondernemers op zoek naar de beste oplossing voor kleinschalige en toch representatieve huisvesting: in gebouw "Columba" is huren in een gloednieuw kantoor al mogelijk vanaf € 400,- per maand 'all-in' excl. BTW!

"Columba" kent geen lange en saaie gangen, maar lichte en afwisselende ruimtes met een prettige bedrijvigheid van diverse ondernemers. Overtuig u zelf.

De flexibele units zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en variëren qua grootte van ca. 30 m² tot 90 m² en zijn allen voorzien van:
- mechanisch ventilatiesysteem met topkoeling;
- nieuwe scheidingswanden;
- nieuwe vloerbedekking;
- nieuw systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- internet (glasvezel!) toegankelijkheid;
- te openen ramen v.v. isolerende beglazing;
- gemeenschappelijke pantry en luxe sanitaire ruimte;
- mogelijkheid gebruik centrale vergaderfaciliteiten;
- representatieve entree met natuurstenen vloer;
- dubbele liftinstallatie.

Graag informeren wij u over deze unieke, flexibele kantoorruimtes geheel afgestemd op uw bedrijfsdoelen, budget en wensen. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere kantoorunits met elkaar te koppelen.

Bereikbaarheid:
"Columba" is gelegen op het businesspark ‘Starparc’ direct naast de Kaagbaan van Luchthaven Schiphol en is o.a. bereikbaar via de N201, op enkele minuten van de Rijksweg A4/A5 Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Tevens is het kantoor eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. Het openbaar vervoer van en naar Schiphol-Rijk is uitstekend. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits per kwartier. Het park heeft twee haltes in de directe omgeving van "Columba" voor o.a. buslijn 191, 193 en 194.

Parkeren:
"Columba" kent uitstekende gratis (!) parkeervoorzieningen op openbaar terrein direct voor het complex.

Oplevering:
De units zijn per direct beschikbaar. Informeert u naar de mogelijkheden!

Huurtermijn:
De scherpe prijzen, uitstekende oplevering en representatieve uitstraling van "Columba" gaan uit van een minimale huurtermijn van 1 jaar met flexibele verlenging- en opzeggingsmogelijkheden.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Gelijk aan 3 maanden 'all-in' huurverplichting.
 

Omschrijving

Plaats
Schiphol-rijk
Adres
Boeing Avenue 201-221
Postcode
1119 PD

Kosten & overdracht

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2000
Parkeerplaatsen
Columba kent uitstekende gratis parkeervoorzieningen op openbaar terrein direct voor het complex.
Oppervlakte
281 m2

Services

Services

Duurzaamheid

Energielabel
Niet beschikbaar

Samengevat

Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol-Rijk worden op de 2e en 3e verdieping, met direct uitzicht op de dynamische Luchthaven Schiphol, diverse modern ingerichte, kleinschalige kantoorunits op flexibele basis tegen een ondernemersvriendelijke huurprijs aangeboden.

Reageren op dit object?

Bent u geïnteresseerd in dit object of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*