vastgoedmanagement

11 Mei 2021 - ALTERA VASTGOED EN SWECO VASTGOEDMANAGEMENT BREIDEN SAMENWERKING UIT

Marcel Heijmans, Teammanager Winkels: "Het is mooi hoe we de samenwerking telkens uitbouwen. Voor de uitvoering van deze opdracht hebben we een goed team wat aansluit bij de contactpersonen bij de opdrachtgever".

Vastgoedbelegger Altera heeft een supermarkt in Nijmegen toegevoegd aan haar portefeuille. Met deze acquisitie verstevigt Altera haar food & convenience portefeuille. De nieuwbouwontwikkeling is reeds opgeleverd aan huurder. Albert Heijn opende begin april haar deuren en de winkel is gesitueerd aan de zuidzijde van winkelcentrum Meijhorst, in de wijk Dukenburg. De supermarkt is direct gelegen aan het parkeerterrein met circa 150 gratis parkeerplaatsen.

Sweco Vastgoedmanagement is aangesteld voor het commercieel, technisch en administratief beheer van dit object. Sweco Vastgoedmanagement en Altera Vastgoed hebben reeds een lange geschiedenis, met eerst een samenwerking op de kantorenportefeuille en nu op de winkelportefeuille.

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*