vastgoedmanagement

16 Apr 2020 - Altera Vastgoed en Sweco Vastgoedmanagement breiden samenwerking uit

Marcel Heijmans, Teammanager Winkels: "Het is mooi hoe we als partners elkaar opzoeken en elke keer weer een stap maken om de samenwerking te optimaliseren. Deze toevoeging is wederom een mooie blijk van het vertrouwen:

Vastgoedbelegger Altera heeft een supermarkt in het stadscentrum van Zwijndrecht toegevoegd aan haar portefeuille. Met deze acquisitie verstevigt Altera haar food & convenience portefeuille. De Aldi supermarkt is gesitueerd aan de buitenzijde van het overdekte winkelcentrum “Walburg”, in het centrum van Zwijndrecht en is direct gelegen aan het parkeerterrein met 128 gratis parkeerplaatsen.

Sweco Vastgoedmanagement is aangesteld voor het commercieel, technisch en administratief beheer van dit object. Sweco Vastgoedmanagement en Altera Vastgoed hebben reeds een lange geschiedenis, met eerst een samenwerking op de kantorenportefeuille en nu op de winkelportefeuille. De afgelopen jaren hebben we de winkelportefeuille voor Altera Vastgoed zien groeien. Photo-ALDI-800x600

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*