vastgoedmanagement

29 Mei 2020 - Feelix selecteert Sweco Vastgoedmanagement voor dienstverlening

Sweco Vastgoedmanagement is door Feelix gevraagd om als serviceprovider op te treden en levert in die rol de technische en administratieve expertise.

 Feelix heeft Sweco Vastgoedmanagement vroegtijdig geselecteerd vanwege de landelijke dekking, expertise en betrouwbaarheid. Sweco Vastgoedmanagement wordt intermediair tussen Feelix, de huiseigenaren en de beleggers voor onder andere het innen van de maandelijkse gebruiksvergoeding en de technische inspecties.

Feelix.nl is een innovatief fintech platform dat op slimme en efficiënte wijze vastgoed bundelt. Huiseigenaren kunnen zo op een aantrekkelijke manier overwaarde vrijmaken tegen vaste maandelijkse gebruiksvergoeding. Feelix is vooral bedoeld voor mensen die behoefte hebben om een groot bedrag ineens vrij te maken en hiervoor al een bestemming hebben. Zij willen bijvoorbeeld eerder met pensioen gaan, een (belastingvrije) schenking aan de kinderen doen, een wereldreis maken of een 2e huis kopen. Hierdoor speelt men in op de wens van een grote bevolkingsgroep om nu geld vrij te maken zonder te lenen.

Voor meer informatie over Feelix.nl bezoek de website www.feelix.nl.

.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*