vastgoedmanagement

Hoogstuk

Hoogstuk , Druten

In het zuiden van Druten bevinden zich de eengezinswoningen aan het Hoogstuk. De buurt biedt een landelijke sfeer. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum. Druten kent een hoog voorzieningenniveau.

Elke woning beschikt over een entreehal, een toilet, een woonkamer en een half open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolder, te gebruiken als ruime berging. Ook beschikken alle woningen over een tuin.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in De Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Druten
Adres
Hoogstuk
Postcode
6651 EN

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 750,- per maand

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1974

Services

Services

Duurzaamheid

Samengevat

In het zuiden van Druten bevinden zich de eengezinswoningen aan het Hoogstuk. De buurt biedt een landelijke sfeer. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum. Druten kent een hoog voorzieningenniveau. De huurprijzen variëren tussen € 750,00 en € 830,00.

Huurprijs

  • € 750,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*