vastgoedmanagement

Erfgooiersdreef

Erfgooiersdreef, Blaricum

Sfeervolle energiezuinige woningen verdeeld over kleinschalige blokken in de speelse en ruim opgezette wijk Blaricummermeent. Het vele groen in de wijk en de ruime opzet van de bebouwing zorgen voor een prettig woon- en leefklimaat.

de huurprijzen van de woningen liggen tussen de € 1040,00 en € 1240,00.

De woninggrootte varieert van 116 tot 126 m². De woningen zijn voorzien van typisch Gooische architectuurkenmerken met ruime tuinen en veelal een gunstige zonligging. Binnenshuis zijn de woningen ruim en licht. Naast de royale woonkamer is de keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer welke compleet is opgeleverd met dubbele wasbak, ligbad, inloopdouche (met douchedeur). Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar zich op de overloop de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger bevinden. Op deze verdieping is de vierde slaapkamer gelegen, welke beschikt over een dakraam.

Omgeving:

De wijk Blaricummermeent is al enkele jaren in ontwikkeling. Het gebied wordt getransformeerd naar een aantrekkelijk woongebied met een prettig woon- en leefklimaat. De wijk is uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A27. Op loopafstand zijn diverse bushaltes te vinden waarmee Bussum, Huizen, Hilversum en Almere snel en gemakkelijk te bereiken zijn.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend.  De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken, welke u op deze website kunt downloaden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Blaricum
Adres
Erfgooiersdreef
Postcode
1261 ZP

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 1.040,- per maand

Bouw & bestemming

Bouwperiode
2014

Services

Services

Duurzaamheid

Samengevat

Sfeervolle energiezuinige woningen verdeeld over kleinschalige blokken in de speelse en ruim opgezette wijk Blaricummermeent. Het vele groen in de wijk en de ruime opzet van de bebouwing zorgen voor een prettig woon- en leefklimaat. de huurprijzen van de woningen liggen tussen de € 1040,00 en € 1240,00.

Huurprijs

  • € 1.040,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*