vastgoedmanagement

Andreas Foxlaan te Den Dolder

Andreas Foxlaan, Den Dolder

Deze rijtjeswoningen bevinden zich in de kern van Den Dolder, dichtbij het treinstation en diverse winkels en supermarkten. Het type woning is een ruime eengezinswoning bestaande uit op de begane grond een hal met toilet en trap naar 1e etage, woonkamer met halfopen keuken en de tuin aan de achterzijde en een berging aan de voorzijde van de woning; op de eerste etage zijn drie slaapkamers en een badkamer en op de zolderetage een ruime voorzolder en twee kamers. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straatzijde.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken, welke u kunt downloaden op deze website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Den Dolder
Adres
Andreas Foxlaan
Postcode
3734 GB

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 1.000,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1972
Oppervlakte
89 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
F

Samengevat

Deze ruime eengezinswoningen met 3 slaapkamers en een zolderetage bevinden zich in de kern van Den Dolder, dichtbij het treinstation en diverse winkels en supermarkten. De woningen beschikken allen over een halfopen keuken, een berging aan de voorzijde en een tuin aan de achterzijde. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straatzijde. De huurprijzen liggen tussen de € 1000,00,- en de € 1060,00,-.

Huurprijs

  • € 1.000,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*