vastgoedmanagement

Sprokenpad te Amersfoort

Sprokenpad, Amersfoort

De eengezinswoningen zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort.

De woningen beschikken op de begane grond over een entree, een toilet, een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop drie slaapkamers, een badkamer met bad en toilet. Op de tweede verdieping is een zolderverdieping bestaande uit een voorzolder, waar de cv-ketel geplaatst is, en een slaapkamer.
Iedere woning beschikt over een voor- en achtertuin.

Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid.
Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken, welke u kunt downloaden op deze website. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Amersfoort
Adres
Sprokenpad
Postcode
3813 DP

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 1.010,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1972
Oppervlakte
95 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
C

Samengevat

De eengezinswoningen zijn gelegen in de wijk Schothorst ten noorden van het stadscentrum van Amersfoort. De huurprijzen variëren tussen € 1010,00 en € 1115,00. Er bestaat aan de voorkant van de woning voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bestaat de mogelijkheid separaat een garagebox te huren.

Huurprijs

  • € 1.010,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*