vastgoedmanagement

Korte Akker te Druten

Korte Akker, Druten

In het zuiden van Druten bevinden zich de eengezinswoningen aan de Korte Akker. De buurt biedt een landelijke sfeer. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum. Druten kent een hoog voorzieningenniveau.

Elke woning beschikt over een entreehal, een toilet, een ruime woonkamer en een half open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met toilet en ligbad. De zolder, te bereiken met een vaste trap, is opgedeeld in een extra slaapkamer en een berging. Ook beschikken alle woningen over een tuin. Er zijn vier verschillende types, waarbij een lichte variatie in indeling te onderscheiden is. 

Enkele woningen beschikken over een carport en tuinkast. Tevens hebben enkele woningen een garage.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in De Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Druten
Adres
Korte Akker
Postcode
6651 WJ

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 845,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1975
Oppervlakte
110 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
D

Samengevat

In het zuiden van Druten bevinden zich de eengezinswoningen aan de Korte Akker. De buurt biedt een landelijke sfeer. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum. Druten kent een hoog voorzieningenniveau. De huurprijzen variëren tussen € 845,00 en € 870,00. Enkele woningen beschikken over een carport en tuinkast. Tevens hebben enkele woningen een garage.

Huurprijs

  • € 845,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*