vastgoedmanagement

Le Sage ten Broeklaan te Eindhoven

Le Sage ten Broekln, Eindhoven

De appartementen aan het stadswandelpark zijn gelegen in de wijk Den Elzent ten zuiden van het centrum van Eindhoven. De woningen genieten een A-locatie. U vindt de rust van het park, maar het gemak van de centrale ligging op loopafstand van het centrum en u begeeft zich binnen enkele minuten op de snelweg in vele richtingen.

De appartementen beschikken over een entreehal, een toilet, een badkamer, een zitkamer, een eetkamer, een keuken en twee slaapkamers. Ze beschikken zowel over een balkon aan de voorzijde als aan de achterzijde. De appartementen zijn bereikbaar via een algemeen trappenhuis.

Aan de voorkant van het complex zijn voldoende openbare parkeergelegenheden.
De maandelijkse servicekosten bedragen € 35,00.

Inschrijfvoorwaarden: 
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in De Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Eindhoven
Adres
Le Sage ten Broekln
Postcode
5615 CS

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 830,- per maand
Servicekosten
€ 33,- per maand
min.huurperiode
12 maanden

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1956
Oppervlakte
83 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
F

Samengevat

De appartementen aan het stadswandelpark zijn gelegen in de wijk Den Elzent ten zuiden van het centrum van Eindhoven. De woningen genieten een A-locatie. U vindt de rust van het park, maar het gemak van de centrale ligging op loopafstand van het centrum en u begeeft zich binnen enkele minuten op de snelweg in vele richtingen. De huurprijzen liggen tussen de € 830,00,- en € 915,00,-.

Huurprijs

  • € 830,- per maand
  • Service kosten
    € 33,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*