vastgoedmanagement

Spilmanstraat te Eindhoven

Spilmanstraat, Eindhoven

De eengezinswoningen aan de Spilmanstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum.

De woningen beschikken over een entreehal, een toilet, een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin.

Inschrijfvoorwaarden:
Om één van deze woningen te kunnen huren, dient uw bruto maandinkomen minimaal 3,75 x de (kale) maandhuur te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend.  De minimale contractduur is één jaar. Er wordt een maand huur als waarborgsom gevraagd bij aanvang van de huurovereenkomst.

Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in de Bilt. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Sweco Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met kantoor op telefoonnummer 088 336 36 36.

Omschrijving

Plaats
Eindhoven
Adres
Spilmanstraat
Postcode
5645 JE

Kosten & overdracht

Huurprijs
€ 830,- per maand

Bouw & bestemming

Bouwperiode
1963
Oppervlakte
85 m2

Services

Services

N.v.t.

Duurzaamheid

Energielabel
C

Samengevat

De eengezinswoningen aan de Spilmanstraat liggen in het oosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. De woningen beschikken over drie slaapkamers. De zolder met grote berging is te bereiken met een vaste trap. Een groot deel van de woningen heeft ook een slaapkamer op de zolder. De woningen beschikken over een tuin. De huurprijzen liggen tussen de € 830,00,- en € 980,00.

Huurprijs

  • € 830,- per maand

Reageren op deze woning?

Bent u geïnteresseerd in deze wonling of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 088-336 3636 of reageer via het onderstaande formulier.

Doorsturen & delen


Uw e-mail is succesvol verstuurd
[adres] is succesvol verzonden aan: [to_email]
U kunt dit object ook delen op bijvoorbeeld Facebook.

*
Stuur mij een kopie van deze mail.
.

Vul hieronder u contact gegevens in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres:
*
*