vastgoedmanagement

€ 580,- per maand

Veenslag te Veenendaal

Veenendaal, Utrecht Het complex bestaat uit 66 woningen met 17 verschillende typen appartementen en is gelegen boven winkelcentrum De Ellekoot in de Vogelbuurt van Veenendaal. De appartementen bestaan uit in ieder geval een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. Alle woningen beschikken over een balkon. De huurprijzen van de appartementen liggen tussen de € 580,00,- en de € 875,00,-.
€ 970,- per maand

Theo van Rijenlaan te Zaltbommel

Zaltbommel, Gelderland Het complex bestaat uit 38 huurwoningen, bestaande uit ruime tussen- en hoekwoningen. De eengezinswoningen zijn uitgevoerd met vloerverwarming, luxe keuken en sanitair. De woningen zijn gesitueerd in een kindvriendelijke woonbuurt op een ideale plek; vlakbij NS-station, rijksweg A2, diverse scholen en winkelvoorzieningen! De huurprijzen liggen tussen de € 970,00 en € 1.080,00 per maand.
€ 860,- per maand

Jip en Jannekelaan eengezinswoningen

Zaltbommel, Gelderland Aan de Oostzijde van het fraaie parkeiland in de nieuwe woonwijk 'De Waluwe' zijn 28 eengezinswoningen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 2 blokken bestaande uit eengezinswoningen en appartementen, 14 eengezinswoningen bevinden zich in Blok A en 14 eengezinswoningen in Blok B. De eengezinswoningen worden energiezuinig gebouwd en zijn allen voorzien van zonnepanelen. De eengezinswoningen hebben een eigen CV ketel en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Op de zolder is een radiator aanwezig. De huurprijzen liggen tussen de € 860,00 en € 905,00 per maand.
€ 755,- per maand

Jip en Jannekelaan appartementen

Zaltbommel, Gelderland Aan de Oostzijde van het fraaie parkeiland in de nieuwe woonwijk 'De Waluwe' zijn 18 appartementen gerealiseerd. Het complex bestaat uit 2 blokken bestaande uit eengezinswoningen en appartementen, 9 appartementen bevinden zich in Blok A en 9 appartementen in Blok B en bestaan uit 3 woonlagen. De appartementen zijn allen energiezuinig gebouwd en worden voorzien van zonnepanelen. De appartementen hebben een eigen CV ketel en de ruimtes worden verwarmd door middel van vloerverwarming. De appartementen zijn bereikbaar via een afgesloten algemeen trappenhuis. Er is geen lift aanwezig. De appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. De huurprijzen liggen tussen de € 755,00 en € 820,00 per maand.

Weergave

Filter

0 tot 200
km
€ 515,-
€ 1.210,-
min € 515,-
max € 1210,-
54 objecten gevonden die voldoen aan uw criteria.
.

Heeft u een vraag waarover u graag teruggebeld wilt worden? Vult u dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.
*
*